MIRË SE VINI NË PLATFORMËN

LIBRARIA IME

LIBRARIA E PARË DHE E VETME DIGITALE MË E MADHE NË SHQIPËRI

Këtu do të gjeni libra të fushave të ndryshme si: Libra Shkollorë, Letërsi e Huaj, Gjuhësi, Librat e Maturës Shtetërore 2020, Letërsi Shqipe, Letërsi për Fëmijë, Histori, Publiçistikë, Folklor, Fjalorë, Filozofi, Sociologji, Studime, Libra në Gjuhë të Huaj, Drejtësi, Tema Diplome etj

Reklama
Ketu mund te ishte reklama juaj.

ILIADA

HOMERI

liada (greqishte e lashtë: Ἰλιάς, Iliás) ose Kënga e Ilionit, është një poemë epike greke e lashtë, në heksameter daktilik, tradicionalisht e atribuar Homerit. Vendosur gjatë Luftës së Trojës – rrethimi dhjetëvjeçar i qytetit të Trojës (Ilioni) nga një koalicion i shteteve ake – tregon për betejat dhe ngjarjet gjatë javëve të një grindje midis mbretit Agamemnon dhe luftëtarit Akil.

ABONOHU

Abonohuni per te shikuar komplet Librarine tone

Falas
Regjistrohu Falas!
Falas Për grupet vulnerabël si: Jetimët, Romët, Egjiptianët, PAK, dhe nxënësit e Shkollave në rrezik Segregimi
Abonim Vjetor
Për vetëm 15€
Përmbajtja Speciale! Abonim Një Vjecar për të pasur akses të plotë në Librarinë Tonë.
Testoni Sherbimin
Regjistrohu dhe Testo!
Testoni Librarinë tonë të larmishme për 1 muaj provë vetëm duke u regjistruar!

KANALI JONE NE YOUTUBE

Regjistrohuni ne Faqen tone ne YOUTUBE

Behuni subscribe ne faqen tone ne YOUTUBE per te marre njoftimet me te Fundit per videot e publikuara.

BASHKEPUNTORET TANE

Albanian Education

Platforme arsimore e cila sjell te digjitalizuar librat e programit shkollor ne Shqiperi prej klases 1-12. Perfshin faqet e librave, shpjegimin e mesimeve

Almooc

Albanial MOOC është platformë edukative që bashkëpunon me profesorë të dalluar të botës shqiptare për t’ju ofruar klasë “online” të gjithëve FALAS.

Shpërndaje