MIRË SE VINI NË PLATFORMËN

LIBRARIA IME

LIBRARIA E PARË DHE E VETME DIXHITALE MË E MADHE NË SHQIPËRI

Këtu do të gjeni libra të fushave të ndryshme si: Libra Shkollorë, Letërsi e Huaj, Gjuhësi, Librat e Maturës Shtetërore 2020, Letërsi Shqipe, Letërsi për Fëmijë, Histori, Publiçistikë, Folklor, Fjalorë, Filozofi, Sociologji, Studime, Libra në Gjuhë të Huaj, Drejtësi, Tema Diplome etj

Reklama
Ketu mund te ishte reklama juaj.

Mundësitë e Pagesës

Me Korrier

“Lahuta e Malësisë”, me 30 këngë, rreth 17.000 vargje është quajtur nga shumë studiues “Iliada” shqiptare, është vlerësuar si i vetmi epos kombëtar i letërsisë ...
Është një nga veprat madhore të Rilindjes, manifesti politik e ideologjik i saj. U botua në Bukuresht më 1899, në prag të ngjarjevetë mëdha do ...
Analizë “Fausti” Vepra “Fausti” është frymëzuar nga legjenda e doktor Faustit. Legjendat për shkencëtarin magjistar lindën që në shek. XVI dhe populli i përcolli gojarisht ...
Është romani i parë i autorit dhe më i rëndësishmi për kohën, kur e shkroi, si në rrafshin artistik ashtu dhe në atë tematik. Rëndësia ...
Romani u botua më 1978. Autori i njohur si lirik, me Rrathët, paraqiti veprën e parë të madhe, prozaike dhe më të gjerë deri atëherë, ...

ILIADA

HOMERI

liada (greqishte e lashtë: Ἰλιάς, Iliás) ose Kënga e Ilionit, është një poemë epike greke e lashtë, në heksameter daktilik, tradicionalisht e atribuar Homerit. Vendosur gjatë Luftës së Trojës – rrethimi dhjetëvjeçar i qytetit të Trojës (Ilioni) nga një koalicion i shteteve ake – tregon për betejat dhe ngjarjet gjatë javëve të një grindje midis mbretit Agamemnon dhe luftëtarit Akil.

ABONOHUNI

Abonohuni për të shfrytëzuar Bibliotekën Dixhitale

Falas
Regjistrohu Falas!
Falas Për grupet vulnerabël si: Jetimët, Romët, Egjiptianët, PAK, dhe nxënësit e Shkollave në rrezik Segregimi
Abonim Vjetor
Për vetëm 15€
Përmbajtja Speciale! Abonim Një Vjecar për të pasur akses të plotë në Librarinë Tonë.
Testoni Sherbimin
Regjistrohu dhe Testo!
Testoni Librarinë tonë të larmishme për 1 muaj provë vetëm duke u regjistruar!

KANALI YNË NË YOUTUBE

Regjistrohuni në Kanalin ALBANIAN EDUCATION në YOUTUBE

Regjistrohuni në faqen tonë në YOUTUBE për të marrë njoftimet më të fundit për videot e publikuara.

DMCA - Mbi të drejtat e autorit

Materialet që ne publikojmë nuk përmbajnë të dhëna që mund të jenë të mbrojtura nga e drejta e autorit në asnjë mënyrë. Sidoqoftë, ne ofrojmë një shërbim për të hequr materialet nga faqja jonë e internetit nëse mbajtësi i të drejtës së autorit të përmbajtjes e kërkon këtë. Klikoni këtu për më shumë.

Jemi dhe në mediat sociale

LIBRARIA IME © All Rights Reserved
Shpërndaje
X

Doni të krijoni një llogari?