Kush jemi ne

Adresa jonë e internetit është: https://www.librariaime.al.

Komente

Kur vizitorët lënë komente në faqe ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formën e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spamit.

Një varg anonimizues i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse e përdorni. Politika e privatësisë e shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

 Nëse ngarkoni imazhe në uebfaqe, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendosura të vendndodhjes (EXIF GPS) të përfshira. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

Biskota

Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni të ruani emrin tuaj, adresën e postës elektronike dhe faqen në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni të dhënat tuaja përsëri kur lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të regjistroheni, ne gjithashtu do të krijojmë disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookies e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe cookies e opsioneve të ekranit zgjasin një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, hyrja juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie -t e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID -në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtje e ngulitur nga uebfaqe të tjera

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar uebfaqen tjetër.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie, të vendosin ndjekje shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni regjistruar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Nëse kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosur.

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Teksti i sugjeruar: Nëse lini një koment, komenti dhe metadatat e tij ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe miratojmë çdo koment pasues automatikisht në vend që t’i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shikojnë, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveçse ata nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqeve të internetit gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë për ju, përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spamit.

Shpërndaje