Biografia

Fotografia e autorit

Adem Demaci

26 Shkurt 1936

Adem Demaci lindi më 26 Shkurt 1936 në Podujevë, Kosove, Ish-Jugosllavi dhe vdiq më 26 Korrik 2018 (mosha 82 vjeç) në Prishtinë, Kosovë