Biografia

Fotografia e autorit

Aleksander Kuprin

07 Shtator 1870

Aleksandr Kuprin Lindi më 7 Shtator 1870 në Narovchat, Penza Governorate, Rusi dhe vdiq më 25 Gusht 1938 (mosha 67 vjeç) Leningrad, Bashkimi Sovjetik, Rusi