Biografia

Fotografia e autorit

Alvaro Junke

20 Qershor 1890

Alvaro Junke lindi më 20 Qershor 1890 në La Plata, Argjentinë dhe vdiq më 3 Janar 1982 në Tandil, Argjentinë.