Biografia

Fotografia e autorit

Ana Frank

12 Qershor 1929

Annelies Marie "Anne" Frank lindi më 12 Qershor 1929 në Frankfurt, Gjermani dhe vdiq në vitin 1945 Kampin e Perqendrimit Bergen-Belsen në Gjermani