Biografia

Fotografia e autorit

Aristofani

Aristofani (Aristophanes), lindi rreth vitit 446 Para Erës së Re në Athinë Greqi dhe vdiq rreth vitit 386 Para Erës së Re (mosha 60 vjeç) në Delfi, Greqi