Biografia

Fotografia e autorit

Arthur Shopenhauer

22 Shkurt 2021

Arthur Schopenhauer lindi më 22 Shkurt 1788 në
Danzig (Gdańsk), Poloni dhe vdiq më 21 Shtator 1860 (mosha 72 vjeç) në Frankfurt, Gjermani