Biografia

Fotografia e autorit

Astrid Lindgren

14 Nëntor 1907

Astrid Lindgren (Astrid Anna Emilia Lindgren) lindi më 14 Nëntor 1907 në Vimmerby, Suedi dhe vdiq me 28 Janar 2002 në Vasastan, Stockholm, Suedi