Biografia

Fotografia e autorit

Bajron

22 Janar 1788

Bajron (George Gordon Byron) lindi më 22 Janar 1788 Londër, Angli, Britani e Madhe dhe vdiq më 19 Prill 1824 (mosha 36 Vjeç) në Missolonghi, dikur pjesë e Perandorisë Osmane, sot Greqi