Biografia

Fotografia e autorit

Bertolt Breht

10 Shkurt 1898

Bertolt Breht (Eugen Berthold Friedrich Brecht) lindi më 10 Shkurt 1898 në Augsburg, Bavari, Gjermani dhe vdiq më 14 Gusht 1956 (mosha 58 vjeç) në Berlinin Lindor, Gjermani Lindore, sot Gjermani