Biografia

Fotografia e autorit

Dale Carnegie

24 Nëntor 1888

Dale Carnegie (Dale Harbison Carnagey) lindi më 24 Nëntor 1888 në Maryville, Missouri, U.S.A. dhe vdiq më 1 Nëntor 1955 (mosha 66 vjeç) Forest Hills, New York, U.S.A.