Biografia

Fotografia e autorit

Deivid Smaili

11 Prill 1916

Deivid Smaili (David de Crespigny Smiley) lindi më 11 Prill 1916 dhe vdiq më 9 Janar 2009 (mosha 92 vjeç)
në Bitaninë e Madhe