Biografia

Fotografia e autorit

Dmitrij Furmanov

07 Nëntor 1891

Dmitrij Furmanov (Dmitriy Andreyevich Furmanov) lindi më 7 Nëntor 1891, në Furmanov, Rusi dhe vdiq më 15 Mars 1926, në Moskë, Rusi