Biografia

Fotografia e autorit

Donat Kurti

03 Shtator 1902

Donat Kurti lindi më 3 Shtator 1902 në Shkodër Shqipëri dhe vdiq më 10 Nëntor 1983 në Shkodër, Tiranë