Biografia

Fotografia e autorit

Erik From

23 Mars 1900

Erik From (Erich Seligmann Fromm) lindi më 23 Mars 1900, në Frankfurt, Gjermani dhe vdiq më 18 Mars, 1980, në Muralto, Zvicër