Biografia

Fotografia e autorit

Fatmir Gjata

22 Shtator 1922

Fatmir Gjata lindi më 22 Shtator, 1922 në Korçë, Shqipëri dhe vdiq në vitin 1989 mosha 67 vjeç) në Tiranë, Shqipëri