Biografia

Fotografia e autorit

Franc Kafka

03 Korrik 1883

Franc Kafka lindi më 3 Korrik, 1883, në Pragë, Çeki dhe vdiq më 3 Qershor, 1924, në Kierling, Klosterneuburg, Austri