Biografia

Fotografia e autorit

Francesco Jakomoni

31 Gusht 1893

Francesco Jakomoni (Viceré Marchese Francesco Jacomoni di San Savino) lindi më 31Gusht, 1893, në Reggio Calabria Itali dhe vdiq më 17 Korrik ,1973 në Romë, Itali