Biografia

Fotografia e autorit

Gavril Dara

08 Janar 1826

Gavril Dara lindi më 8 Januar 1826 në Palazzo Adriano, Palermo, Siçili, Itali dhe vdiq më 15 Nëntor 1885 (mosha 59 vjeç) në Agrixhento, Siçili, Itali