Biografia

Fotografia e autorit

Gi de Mopasan

05 Gusht 1850

Gi de Mopasan (Henri René Albert Guy de Maupassant) lindi më 5 Gusht, 1850, në Tourville-sur-Arques, Francë dhe vdiq më 6 Korrik, 1893, Passy, Paris, Francë