Biografia

Fotografia e autorit

Gustav Flober

12 Dhjetor 1821

Gustav Flober (Gustave Flaubert) lindi më 12 Dhjetor, 1821, në Rouen, Francë dhe vdiq më 8 Maj, 1880, në Croisset, Canteleu, Francë