Biografia

Fotografia e autorit

Gustav Mayer

04 Tetor 1871

Gustav Mayer lindi më 4 Tetor, 1871, në Prenzlau, Gjermani dhe vdiq më 21 Shkurt, 1948, në Kensington, Londër, Britani e Madhe