Biografia

Fotografia e autorit

Hajnrih Man

27 Mars 1871

Hajnrih Man (Luiz Heinrich Mann) lindi më 27 Mars, 1871, në Lübeck, Gjermani dhe vdiq më 11 Mars, 1950, në Santa Monica, California, SH.B.A.