Biografia

Fotografia e autorit

Jani Vreto

14 Janar 1822

Jani Vreto 14 Janar 1822 në Postenan, Korçë, Shqipëri dhe vdiq 9 Korrik 1900 (mosha 78 vjeç) Athinë, Greqi