Biografia

Fotografia e autorit

Jarosllav Hashek

03 Janar 1883

Jarosllav Hashek lindi më 30 Prill 1883 në Pragë, Perandoria Austro-Hungareze, dhe vdiq më 3 Janar 1923 (mosha 39 vjeç) Lipnice nad Sázavou, Cekosllovaki