Biografia

Fotografia e autorit

Jorge Luis Borges

24 Gusht 1899

Jorge Luis Borges (Jorge Francisco Isidoro Luis Borges Acevedo) lindi më 24 Gusht 1899 në Buenos Aires, Argjentinë dhe vdiq më 14 Qershor 1986 (mosha 86 vjeç) Gjenevë, Zvicër