Biografia

Fotografia e autorit

Karlo Kolodi

24 Nëntor 1826

Karlo Kolodi (Carlo Lorenzini) lindi më 24 Nëntor 1826
Firence, Itali dhe vdiq më 26 Tetor 1890 (mosha 63 vjeç) Firence, Itali