Biografia

Fotografia e autorit

Kostas Varnalis

14 Shkurt 1884

Kostas Varnalis lindi më 14 Shkurt 1884 në Burgas, Perandoria Osmane dhe vdiq më 16 Dhjetor 1974 (mosha 90 vjeç) Athinë, Greqi