Biografia

Fotografia e autorit

Lasgush Poradeci

27 Dhjetor 1899

Lasgush Poradeci (Llazar Sotir Gusho) lindi më 27 Dhjetor 1899 në Pogradec, Shqipëri dhe vdiq më 12 Nëntor 1987 (mosha 87 vjeç) Tirana, Albania