Biografia

Fotografia e autorit

Ludwig Wittgenstein

26 Prill 1889

Ludwig Wittgenstein (Ludwig Josef Johann Wittgenstein) lindi më 26 Prill 1889 në Neuwaldegg, Vienë, Perandoria Austro-Hungareze dhe vdiq më 29 Prill 1951 (mosha 62 vjeç) në Cambridge, Cambridgeshire, Britani e Madhe