Biografia

Fotografia e autorit

Lumo Skendo

25 Mars 1880

Lumo Skendo lindi më 25 Mars 1880 në Janinë, Perandoria Osmane (sot, Greqi) dhe vdiq më 3 Tetor 1949 (mosha 69 vjeç) New York City, New York, SH.B.A.