Biografia

Fotografia e autorit

Majn Rid

04 Prill 1818

Majn Rid (Thomas Mayne Reid) më 4 Prill 1818 në
Ballyroney, County Down, Irlandë dhe vdiq më 22 Tetor 1883 (mosha 65 vjeç), Londër, Britani e Madhe