Biografia

Fotografia e autorit

Mark Fisher

11 Korrik 1968

Mark Fisher lindi më 11 Korrik 1968 në Leicester, Britani e Madhe dhe vdiq më 13 Janar 2017 (mosha 48 vjeç) në Felixstowe, Britani e Madhe