Biografia

Fotografia e autorit

Mark Tuein

30 Nëntor 1835

Mark Tuein (Mark Twain, Samuel Langhorne Clemens) lindi më 30 Nëntor, 1835 në Florida, Missouri, SH.B.A. dhe vdiq më 21 Prill, 1910 (mosha 74 vjeç) në Redding, Connecticut, SH.B.A.