Biografia

Fotografia e autorit

Mihael Ende

12 Nëntor 1929

Mihael Ende (Michael Andreas Helmuth Ende) lindi më 12 Nëntor 1929 në Garmisch, Gjermani dhe vdiq më 28 Gusht 1995 (mosha 65 vjeç) Filderstadt, Gjermani