Biografia

Fotografia e autorit

Nikollai Gogol

20 Mars 1809

Nikollai Gogol (Nikolai Vasilyevich Gogol) lindi më 20 Mars 1809 në Sorochyntsi, Rusi dhe vdiq më 21 Shkurt 1852 (mosha 42 vjeç) në Moskë, Rusi