Biografia

Fotografia e autorit

Odhise Grillo

21 Mars 1932

Odhise Grillo lindi më 21 Mars 1932 në Vuno, Himarë, Shqipëri dhe vdiq më 30 Korrik 2015 në Tiranë, Shqipëri