Biografia

Fotografia e autorit

O'Henri

11 Shtator 1862

O'Henri (William Sydney Porter) lindi më 11 Shtator, 1862, në Greensboro, North Carolina, SH.B.A. dhe vdiq më 5 Qershor, 1910 (mosha 47 vjeç) në New York City, SH.B.A.