Biografia

Fotografia e autorit

Petro Marko

25 Nëntor 1913

Petro Marko lindi më 25 Nëntor, 1913 në Dhërmi, Himarë, Shqipëri dhe vdiq më 27 Dhjetor, 1991 (mosha 78 vjeç) në Tiranë, Shqipëri