Biografia

Fotografia e autorit

Pjeter Budi

01 Janar 1566

Pjeter Budi lindi rreth vitit 1566 në Gur i Bardhë, Mat, Shqipëri dhe vdiq rreth vitit 1622 (mosha rreth 56 vjeç)