Biografia

Fotografia e autorit

Platoni

01 Janar 2021

Platoni (Plato) lindur rreth vitit 428/427 ose 424/423 p.e.r. Athinë, Greqi dhe vdiq rreth vitit 348/347 p.e.r. (mosha rreth 80 vjeç) në Athinë, Greqi