Biografia

Fotografia e autorit

Plutarku

01 Janar 2021

Plutarku (Plutarch) lindi rreth vitit 46 p.e.r. në Chaeronea, Boeotia, Greqi dhe vdiq rreth moshës 73–74 vjeç në Delphi, Phocis, Greqi