Biografia

Fotografia e autorit

Rej Bredberi

22 Gusht 1920

Rej Bredbëri (Ray Douglas Bradbury) lindi më 22 Gusht, 1920, në Waukegan, Illinois, SH.B.A. dhe vdiq më 5 Qershor, 2012 (mosha 91 vjeç) në Los Angeles, California, SH.B.A.