Biografia

Fotografia e autorit

Rene Dekart

31 Mars 1956

Rene Dekart (René Descartes) lindi më 31 mars, 1596 në La Haye en Touraine, Francë dhe vdiq më 11 shkurt, 1650 në Stokholm, Suedi