Biografia

Fotografia e autorit

Robert Stivenson

13 Nëntor 1850

Robert Stivenson (Robert Lewis Balfour Stevenson) lindi më 13 Nëntor 1850 në Edinburgh, Britani e Madhe dhe vdiq më 3 Dhjetor 1894 (mosha 44 vjeç)
Vailima, Samoa