Biografia

Fotografia e autorit

Rudyard Kipling

30 Dhjetor 1865

Rudyard Kipling (Joseph Rudyard Kipling) lindi më 30 Dhjetor 1865 në Malabar Hill, Bombay, Indi dhe vdiq më 18 Janar 1936 (mosha 70 vjeç) Fitzrovia, Londër, Britani e Madhe