Biografia

Fotografia e autorit

Stendal

23 Janar 1783

Stendal (Marie-Henri Beyle) lindi më 23 Janar, 1783, në Grenoble, Francë dhe vdiq më 23 Mars, 1842, në Paris, Francë.