Biografia

Fotografia e autorit

Sterjo Spasse

16 Shtator 1914

Sterjo Spasse lindi më 16 Shtator 1914 në Gollomboç, Korçë, Shqipëri, dhe vdiq në vitin 1989 në Tiranë, Shqipëri